Nieuws Limburg Verpakkingen uit Tongeren vlot over de toonbank

Verpakkingen uit Tongeren vlot over de toonbank

Verpakkingen uit Tongeren vlot over de toonbank

Onder meer door de sterke prestaties van Rajapack in Tongeren heeft de Franse verpakkingsgroep Raja haar positie als marktleider in Europa verder versterkt. De onderneming, die sinds het overnemen van het Genkse Festapack in 2010, ook Tony Neven (ex-Sentinel) tot de bestuurders mag rekenen, heeft 14% meer omzet geboekt (tot 36,4 miljoen). Nog beter ogen de winstcijfers, die met maar liefst 25% klommen tot 5,1 miljoen euro na belasting.

Uitbreiding
Rajapack verhandelt zo’n 5000 referenties in alle mogelijke verpakkingen. Het bedrijf maakt zich sterk om binnen de 24 uur te kunnen leveren. Een aanpak die werkt, zo blijkt dus uit de cijfers. Maar ook uit de personeelsaangroei, goed voor zo’n 15 bijkomende krachten in 2010. Er werken nu 110 mensen in voltijdse loondienst. Dit alles heeft onder meer ook tot gevolg dat Rajapack nood heeft aan bijkomende opslagruimte. De plannen om op het industrieterrein Tongeren-Oost verder uit te breiden, zijn heel actueel en worden allicht spoedig uitgevoerd.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.