Nieuws Limburg VKW hekelt inconsistent beleid in Beringen

VKW hekelt inconsistent beleid in Beringen

VKW hekelt inconsistent beleid in Beringen

VKW Limburg is erg verwonderd over het verzet van de Stad Beringen tegen een ontwikkeling van een nieuw bedrijventerrein in Tervant.

“Aan de ene kant klaagt Beringen dat ze potentiële bedrijven moeten doorsturen omwille van plaatsgebrek,” aldus stafmedewerker Johan Schildermans . “Anderzijds heft de gemeente, sinds begin dit jaar en als enige gemeente, een nieuwe pestbelasting op onbenutte of onderbenutte bedrijfskavels. Wij begrijpen dan ook niet dat Beringen zich tegen onderbouwde plannen om bijkomende ruimte voor bedrijven te creëren “met alle middelen zal verzetten”. Speelt de verkiezingskoorts of is er gewoon inconsequentie? Beringen dient volgens ons haar verantwoordelijkheid als derde grootste stad van Limburg op te nemen met een positief beleid richting bedrijven.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.