Nieuws Limburg VKW versterkt management met Tine Thijsen

VKW versterkt management met Tine Thijsen

VKW versterkt management met Tine Thijsen

VKW Limburg heeft zijn managementteam versterkt met Tine Thijsen. Deze 25-jarige ex-werknemer van Noël Slangen, zal zich als Junior Manager hoofdzakelijk richten op de verdere professionalisering van de diverse ondernemersclubs die door VKW Limburg worden ondersteund. Ze zal er tevens instaan voor de lokale belangenverdediging. Gezien haar jonge leeftijd zal zij ook actief de werking van Jong VKW Limburg mee ondersteunen.

SONY DSCJos Stalmans, gedelegeerd bestuurder: “VKW Limburg kiest resoluut voor een eigentijdse invulling van zijn rol als onafhankelijke en ongebonden werkgeversorganisatie. Met deze aanwerving willen we verder proactief inspelen op de duidelijk gestegen vraag naar lokale belangenverdediging en de ondersteuning bij de werking van de lokale ondernemersclubs. Het is de lokale overheid die het dichts staat bij de ondernemer. Een ondernemersvriendelijk klimaat start dan ook op lokaal niveau.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.