Nieuws Limburg Voka Limburg stijgt 60% in 7 jaar

Voka Limburg stijgt 60% in 7 jaar

Voka Limburg stijgt 60% in 7 jaar

Zeven jaar na het samengaan van de 8 Vlaamse Kamers van Koophandel met het Vlaams Economisch Verbond (VEV) gaat het uitstekend met Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Het ledenaantal blijft stijgen. Begin 2004 telde men 1 750 leden, begin 2011 werd de magische kaap van de 2 750 leden-ondernemingen bereikt. Op 7 jaar tijd werden dus 1 000 nieuwe ondernemingen lid van de club van voorzitter Paul Kumpen, een groei met nagenoeg 60%.

Hiermee vertegenwoordigt Voka – Kamer van Koophandel Limburg nu 75% van de toegevoegde waarde en de tewerkstelling in onze provincie. Met deze cijfers doet Limburg het zelfs beter dan het Vlaamse gemiddelde, waar men 65% van de private tewerkstelling en 66% van de toegevoegde waarde onder de Voka-vlag groepeert.

“Onze leden zijn onze enige reden van bestaan,” stelt gedelegeerd bestuurder Johann Leten. “Ons ledenaantal is dan ook de enige barometer die bepaalt of we al dan niet goed bezig zijn. Voka werkt, dat wordt door onze constante ledengroei bevestigd”.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer