IMG_7494

1300 deelnemers voor actie van lokale handelaars

WILLEBROEK - Donderdagavond werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de Willebroekse voetbalpronostiek. Met maar liefst 1300 deelnemers was dit een zeer succesvolle actie van de Willebroekse handelaars in samenwerking met de gemeente en Tifogame.

Naar aanleiding van het EK voetbal van afgelopen zomer, organiseerde Tifogame samen met de gemeente en Willebroek Winkelhart een grote EK-pronostiek. De inwoners konden een pronostiek in vullen bij een van de 90 deelnemende handelaars. Volgens schepen van Economie, Ilse Lenvain (N-VA) was Willebroek van alle gemeenten die via Tifogame meededen, de nummer één. “Zowel qua aantal deelnemende inwoners als qua lokale handelaars. Het toont aan dat de Willebroekenaars een groot hart hebben voor de lokale winkeliers.”

De top-50 kreeg een exclusieve Select-voetbal en een Willebroekbon. In totaal worden er voor 1.300 euro aan Willebroekbonnen verdeeld die men kan gebruiken bij verschillende lokale handels- en horecazaken. Donderdagavond mochten de eerste tien uit het klassement alvast hun prijs in ontvangst nemen uit handen van schepen Ilse Lenvain. Het ging zowel om enkele verenigingen (zoals Femma Heindonk en Hondenschool Snuffel) als om individuele deelnemers.