Nieuws Mechelen ACM Autogroep verwelkomt nieuwe Volkswagen ID.3

ACM Autogroep verwelkomt nieuwe Volkswagen ID.3

ACM Autogroep verwelkomt nieuwe Volkswagen ID.3

Met de lancering van de 100% elektrische Volkswagen ID.3 breekt een nieuw tijdperk aan voor elektrische mobiliteit. Met vestigingen in Mechelen (acm), Puurs (acp) en Bornem (ACBornem) speelt ACM Autogroep een voortrekkersrol in de elektrificatie van je wagenpark. “Geen uitstoot, een glasheldere TCO en tal van fiscale voordelen, de pluspunten van een elektrisch wagenpark zijn duidelijk.”, vertelt zaakvoerder Hans D’haene. “Onze fleetexpertise in regio Mechelen en Antwerpen maakt ons dé mobiliteitspartner bij uitstek, van first smile tot last mile!”

Het moment is aangebroken: sinds oktober 2020 staat de gloednieuwe 100% elektrische Volkswagen ID.3 in de toonzalen te Mechelen en Puurs. “Die ‘3’ beslaat een 3de mijlpaal in de geschiedenis van Volkswagen. Na de Kever en de Golf heeft ook de ID.3 het potentieel om uit te groeien tot een icoon”, verklaart Hans. “De ID.3 biedt ongelofelijke rijprestaties, ruimte, comfort én een budgetvriendelijk prijskaartje, ongezien in de wereld van elektrische mobiliteit.”

Een nieuw tijdperk voor Volkswagen…

Drie verschillende batterijconfiguraties geven de ID.3 een rijbereik tot 547 kilometer, ruim voldoende voor dagelijks gebruik dus. “Bovendien is het een prachtig futuristisch design, met alle snufjes die je daarbij verwacht. Bovendien is de ID.3 ongeveer net zo groot als een Golf, maar biedt de binnenruimte van een Passat. En door de motor achterin te plaatsen, heeft de ID.3 een korte draaicirkel: slechts 10,2 meter. Je lijkt bijna ter plekke rechtsomkeer te maken zoals met een stadswagentje. Combineer dat met het ecologische aspect en alle fiscale voordelen, en je krijgt een bestseller voor particulieren én bedrijven.”

…maar ook voor je wagenpark!

Volgens ACM Autogroep luidt de lancering van de ID.3 een beloftevolle toekomst in voor het elektrisch segment. “Intussen werd ook zijn grotere broertje, de ID.4, al aangekondigd”, legt Hans uit. “Maar ook in onze andere merken, Audi, SEAT en ŠKODA, zien we dat de elektrische revolutie nu écht begonnen is. De nieuwe 100% elektrische Audi Q4 e-tron komt eraan, maar ook de ŠKODA Enyaq en de SEAT CUPRA el-Born”, vertelt Hans. “Goed nieuws, want tegen 2026 zullen alle bedrijfswagens groen moeten zijn!”

Met de expertise van Fleet Group Antwerpen-Mechelen in de rug, is ACM Autogroep een echte one-stop-shop voor jouw fleetbeheer. “En die taak nemen we serieus! We staan je onderneming niet alleen bij in het samenstellen van je vloot, maar ook in alle andere facetten van mobiliteit. Zo bieden we interessante oplossingen aan voor de last-mile, zoals elektrische steps of scooters. Ook beschikken onze filialen over futureproof laadinfrastructuur, erg handig gezien de strategische locaties van onze showrooms.”

Omarm de innovatie

ACM Autogroep staat klaar om jouw overstap naar een elektrisch wagenpark van A-Z te begeleiden. “Ons team neemt de onzekerheid weg. Wij berekenen de TCO en kaderen de enorme hoeveelheid aan informatie. Zo willen wij jouw team enthousiasmeren om deze nieuwe technologie ten volle te benutten. Twijfel je nog? Kom dan zeker langs voor een testrit!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio