Nieuws Mechelen Babywinkel De Kleine Baas wint publieksprijs

Babywinkel De Kleine Baas wint publieksprijs

Foto: givl

Babywinkel De Kleine Baas wint publieksprijs

NIJLEN – Het gemeentebestuur reikte onlangs het Gemeentelijk Nijlen Compliment uit. Dit is een prijs voor de lokale ondernemers. Ondernemer van het jaar werd Royal Botania, starter van het jaar werd Het Loket. De publieksprijs ging naar babywinkel De Kleine Baas.

Lotte Van Dessel en Renée Lieckens baten De Kleine Baas uit en zijn blij met hun uitverkiezing. Terwijl Renée klanten helpt, beantwoordt Lotte onze vragen. “We zijn op het slechtst mogelijke moment met onze zaak begonnen”, vertelt Lotte. “We zijn gestart in februari 2020, net voor de eerste lockdown. De eerste maanden zijn we dus meer dicht dan open geweest, maar we hebben volgehouden en na bijna drie jaar draait het echt goed.”

Lotte ziet wel enkele redenen waarom ze de publieksprijs kregen. “We hebben allebei een vlotte babbel, we zijn heel sociaal en we zien de baby’s mee opgroeien. We vormen eigenlijk met onze klanten een Kleine Baas-familie. Via sociale media hebben we onze klanten ook opgeroepen om te stemmen, uiteindelijk hadden we meer dan 250 stemmen. Voor ons is dit ook een vorm van erkenning, we hebben de trofee dan ook in onze winkel staan.”

Na drie jaar zitten ze nog vol plannen en willen ze nog zo veel mogelijk hun collectie uitbreiden. “Ik vind het uitbaten van een eigen winkel nog altijd even spannend als in het begin. Onze collectie breiden we ook constant uit, nu hebben we juwelen voor moeders toegevoegd. Binnenkort gaan we ook wat evenementen organiseren, daar zijn we tot hiertoe nog niet aan toegekomen. Op 15 december organiseren we latenightshopping, dan kunnen mensen hier komen winkelen en bieden we een hapje en een drankje aan. Zoals ik al zei, het Kleine Baas-familiegevoel.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.