Nieuws Mechelen Boekenoutlet is een van eerste post-corona evenementen in Nekkerhal

Boekenoutlet is een van eerste post-corona evenementen in Nekkerhal

Boekenoutlet is een van eerste post-corona evenementen in Nekkerhal

MECHELEN – Boekenoutlet is terug en komt naar Mechelen met een stockverkoop in de Nekkerhal van 25 tot en met 27 juni.

Een gedeelte van de Nekkerhal huisvest al eventjes het Mechelse vaccinatiecentrum, maar binnenkort kan je er ook terecht voor de boekenoutlet. “Na maandenlang stilzitten, kunnen we er terug invliegen met onze stockverkopen. We merken dat onze bezoekers er even hard naar uitkijken dan wij” vertelt organisator Koen Diddens van het Mechelse Baeckens Books.
De voorbije weekends kon boekenoutlet ook al heel wat boekenfans lokken naar Flanders Expo en Antwerp Expo. Geïnteresseerden kunnen komen snuisteren in het meterslange aanbod aan kinder- en jeugdboeken, romans en non-fictieboeken voor volwassenen en spelletjes voor het hele gezin.

De boekenoutlet is open op vrijdag 25 juni 2021 van 10u tot 20u, zaterdag 26 juni 2021 van 10u tot 18u en zondag 27 juni 2021 van 10u tot 18u.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.