Nieuws Mechelen Digitale Willebroekbon eenvoudiger voor handelaars

Digitale Willebroekbon eenvoudiger voor handelaars

Burgemeester Eddy Bevers, Schepen Ilse Lenvain en Wim Jacobs van Willebroek Winkelhart

Digitale Willebroekbon eenvoudiger voor handelaars

WILLEBROEK – De gemeente Willebroek lanceert haar vernieuwde Willebroekbon. Burgemeester Eddy Bevers, schepen van Lokale Economie Ilse Lenvain en voorzitter Wim Jacobs van Willebroek Winkelhart waren de eersten die een nieuwe bon aankochten.

De Willebroekbon is niet nieuw, de digitale versie ervan, wel. “Het zal een stuk eenvoudiger zijn voor de handelaars”, zegt Wim Jacobs van Willebroek Winkelhart. “Er is geen administratie meer nodig. We scannen de QR-code op de Willebroekbon in via een app op onze smartphone, en dat is alles wat van onze handelaars verwacht wordt. Ook de uitbetalingen verlopen volledig automatisch. Ik ben ervan overtuigd dat deze digitalisatie de Willebroekbon een boost zal geven.”

Wie een Willebroekbon wil kopen kan dat 7 op 7, 24 u op 24 u. “Het systeem werkt vlot en veilig via de smartphone. Bij de aankoop kies je het bedrag dat je wil spenderen, waarna je meteen de QR-code in je mailbox ontvangt”, legt schepen Ilse Lenvain uit. “Wanneer je de Willebroekbon wil gebruiken, hoef je bij het afrekenen enkel de QR-code te tonen aan de winkelier. De handelaar scant de code en ontvangt het bedrag automatisch via de gemeente. Wie minder technisch is aangelegd kan trouwens nog steeds een – al dan niet – fysieke Willebroekbon aankopen in het administratief centrum.”

In het najaar wil de gemeente een actie doen bij de lokale bedrijven. De bon kan ook perfect gebruikt worden als geschenk voor medewerkers, klanten of leveranciers. Bovendien steunt men zo de lokale handelaars.

www.willebroek.be/willebroekbon

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.