Nieuws Mechelen Fotoreportage. Congres #Project2800 – ‘Drivers voor de stad van morgen’

Fotoreportage. Congres #Project2800 – ‘Drivers voor de stad van morgen’

Fotoreportage Project 2800 op Kv Mechelen-foto joren de weerdt

Fotoreportage. Congres #Project2800 – ‘Drivers voor de stad van morgen’

MECHELEN – Wat gaat er de komende jaren in een stad veranderen op het vlak van wonen, werken, winkelen en vrije tijd? Wat is de rol van digitalisering en duurzaamheid daarin? En hoe kan het (lokale) beleid zich daar op voorbereiden? Dat was het thema van de congres- en netwerkavond die het Mechelse ondernemersplatform #Project 2800 op donderdag 14 oktober organiseerde in het stadion van KV Mechelen en waar 335 menen aan deelnamen. Bekijk hieronder de foto’s.

Project 2800 is een ondernemersplatform dat enkele jaren terug werd opgestart door een aantal mensen uit de vastgoedsector. #Project 2800 wil een rol spelen als bruggenbouwer tussen de overheid en de ondernemers uit onze regio.
Nadat de coronacrisis de activiteiten op een laag pitje zette, was dit het tweede congres van #Project 2800. De vier thema’s die aan bod komen op dit evenement zijn ‘wonen, werken, winkelen en walsen’ in de stad. De spilfiguur van het congres was Vlaams minister van Samenleven Bart Somers. De andere sprekers waren Jan Du Bois, Eve Deprez en Yves Smolders. De Mechelse auteur en radiopresentator Pat Donnez was moderator.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.