Nieuws Mechelen Geprint steunt verenigingen met steunons.be

Geprint steunt verenigingen met steunons.be

Geprint steunt verenigingen met steunons.be

MECHELEN – Stijn Bevernage van de Mechelse digitale drukkerij Geprint, start een geldinzamelactie voor vzw’ en verenigingen. Het platform dat hij daarvoor lanceert heet steunons.be

Stijn en zijn team boksten een platform voor goede doelen in elkaar. Daarmee zamelen verenigingen en vzw’s gemakkelijk geld in op een ludieke manier.
“Het platform steunons.be biedt een unieke kans voor verenigingen. We denken actief mee: welke merchandising heeft het meest kans op succes? Zo werken we samen een collectie uit. Steunons.be zorgt voor een eigentijdse onlineshop – mooi op maat van de vereniging én helemaal gratis”, legt Stijn uit.

Steunons.be is meer dan een onlineshop. Stijn neemt alles voor zijn rekening: hij plaatst de producten in de shop én zorgt voor een prima logistieke afhandeling. “De deelnemende verenigingen en vzw’s kunnen op beide oren slapen en zich honderd procent focussen op de verkoop van hun producten”, zegt Stijn. “Breng je fans op de hoogte via sociale media, nieuwsbrieven, persberichten, flyers of posters. Alles kan. Ook daar helpt steunons.be waar mogelijk”, belooft hij.

Dierenbescherming Mechelen is een van de eerste vzw’s die meedoen. “Corona deelt zware klappen uit. Eerst vielen alle zomerevenementen weg. Nu zijn de kerstmarkten aan de beurt. Zelfs De Warmste Week ondersteunt dit jaar geen inzamelacties. Daarom is steunons.be een welgekomen hulp. We hebben dat financiële duwtje in de rug hard nodig voor de opvang en verzorging van onze honden en katten”, zegt Wendy van Dierenbescherming Mechelen.

Meer weten? Neem dan contact op met Stijn Bevernage via 0473 29 06 85 of stijn@geprint.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Heist-op-den-Berg
Heist-op-den-Berg

Bijzaak: een droog achterwerk

Op vrijdag sluiten we de week van ‘Made in Mechelen’ af met een eigenzinnige terugblik op de voorbije dagen of… Lees meer

Sector
Onderneming
Dossier
Gemeente

Meest gelezen in andere regio('s)

Meest gelezen in deze regio