Nieuws Mechelen Groepspraktijk Logopedische Zorg verhuist naar voormalig bankgebouw

Groepspraktijk Logopedische Zorg verhuist naar voormalig bankgebouw

Groepspraktijk Logopedische Zorg verhuist naar voormalig bankgebouw

KONINGSHOOIKT – Groepspraktijk Logopedische Zorg nam haar gloednieuwe pand op het Koningsplein 17 in Koningshooikt (Lier) in gebruik. Het welbevinden van de cliënten staat er meer dan ooit centraal.

Met een nieuwe locatie en een nieuwe naam zet de vroegere groepspraktijk Praktijk voor Logopedie, Stem- & Stottertherapie Julie Fleerackers een belangrijke stap voorwaarts met als doel om in de zeer nabije toekomst een nog uitgebreider zorgaanbod te creëren.

“We renoveerden een voormalig bankkantoor in het hart van Koningshooikt (BNP Paribas Fortis, red.) naar een moderne logopedische praktijk. Met deze nieuwe start kozen we ervoor om ook een nieuwe naam te geven aan de praktijk, met name Logopedische Zorg. Met de nadruk op ‘zorg’ willen we de hulpvraag van onze cliënten met evenveel liefde en de grootste zorg blijven behandelen”, zegt praktijkcoördinator Julie Fleerackers.

“We behandelen voornamelijk leerstoornissen zoals lees-, spellings- en rekenmoeilijkheden, spraak- en articulatiestoornissen, taalstoornissen en fonologische stoornissen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in stotteren, stemstoornissen, oro-myofunctionele therapie en mimetherapie. We hopen in de nabije toekomst onze specialisaties verder uit te breiden, zodat iedereen met zijn of haar hulpvraag bij ons terechtkan.”

www.facebook.com/LogopedischeZorg

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.