Nieuws Mechelen Kersverse meubelontwerpers exposeren bij Bulo

Kersverse meubelontwerpers exposeren bij Bulo

Kersverse meubelontwerpers exposeren bij Bulo

MECHELEN – 17 meubelontwerpers die vorig jaar afstudeerden aan Thomas More exposeren deze week hun projecten in de showroom van Bulo.

17 studenten van de voortgezette opleiding meubelontwerp aan de afdeling Interieur, Design en Architectuur van Thomas More in Mechelen, tonen deze week hun afstudeerprojecten aan het grote publiek.
Daarvoor kunnen ze rekenen op de medewerking van BULO. Het familiebedrijf maakt zelf al meer dan 50 jaar functionele en designmeubels en werkt daarvoor regelmatig samen met bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland.

In de Voortgezette Opleiding Meubelontwerp van Thomas More nemen creatievelingen, met reeds een bachelor- of masterdiploma op zak, een academiejaar de tijd om via een doorgedreven designmethodiek en een uitgebreid netwerk een meubel uit te puren, uit te testen en marktklaar te krijgen.

Hun afstudeerprojecten kan je gaan bekijken bij Bulo aan de Blarenberglaan 6 in Mechelen op donderdag 22 april van 18 tot 21 uur, op vrijdag 23 april van 9 – 21 uur en op zaterdag 24 april van 10 tot 17 uur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.