Nieuws Mechelen Live webinar helpt je bij de keuze van het juiste type wagen

Live webinar helpt je bij de keuze van het juiste type wagen

Live webinar helpt je bij de keuze van het juiste type wagen

MECHELEN – Door het grotere aanbod van elektrische en hybride wagens en de bijhorende fiscale en andere voordelen, is het niet altijd makkelijk om te beslissen welk type wagen je zou kopen. Om je daarbij te helpen organiseert Jaguar Landrover Mechelen Leuven op 18 januari een gratis webinar.

Diesel, benzine, elektrisch, plug-in hybride, waterstof, … nooit waren er zoveel verschillende types van motorisatie beschikbaar. Dat zorgt bij veel mensen voor ‘keuzestress’.

Het komt er dus op aan om na te gaan welk type wagen het beste past bij jouw specifiek rijprofiel? Tijdens een live webinar met automotive specialist Julie Wuyts kom je te weten welke vragen je jezelf dient te stellen.

Wat is nu echt het fiscaal voordeel van een elektrische wagen? Hoeveel ga je werkelijk betalen als je een plug–in hybride of elektrische wagen wil opladen? Wat als je op vakantie gaat met een elektrische wagen? Op deze en nog veel andere vragen krijg je een antwoord tijdens het webinar op maandag 18 januari vanaf 20 uur. Inschrijven kan via deze link: https://jlr-mechelenleuven.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.