Nieuws Mechelen Made In steunt de Womed Award voor vrouwelijke ondernemer van het jaar

Made In steunt de Womed Award voor vrouwelijke ondernemer van het jaar

Femke Helon, de winnares van vorig jaar.

Made In steunt de Womed Award voor vrouwelijke ondernemer van het jaar

REGIO – Markant vzw, UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen bekronen inspirerend ondernemerschap van gedreven vrouwen met de WOMED Award. Elk jaar wordt de ‘Onderneemster van het Jaar’ én de ‘Belofte van het Jaar’ gekozen. De WOMED Award 2021 wordt uitgereikt op woensdag 9 maart 2022. Ook Made In steunt graag ondernemende vrouwen en is partner van het evenement.

De jury van de WOMED Award maakte op 19 januari de acht finalistes bekend. Wie worden uiteindelijk de onderneemsters van het jaar 2021? Dat wordt mee bepaald door een publieksstemming. Stemmen kan nog tot en met 9 februari via www.womedaward.be. Jammer genoeg zijn er dit jaar geen onderneemster uit onze regio bij de finalistes.

De WOMED Award is een bekroning voor de leading lady’s in ondernemerschap. De naam van de award staat voor WOMen in Enterprise and Development. De prijs is een bekroning voor inspirerend vrouwelijk ondernemerschap dat ook andere vrouwen wil aanzetten om de sprong naar een eigen zaak te wagen. De WOMED Award bekroont een ambitieuze vrouwelijke ondernemer die minimum 5 jaar zelfstandige is in hoofdberoep. De Award voor de Belofte van het Jaar gaat naar een ambitieuze starter met maximum 5 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep. Beide winnaars krijgen de kans om in de 12 maanden volgend op de verkiezing, actief de rol van ambassadeur voor het vrouwelijk ondernemerschap op zich te nemen.

De uiteindelijke winnaars worden gekozen door de jury én een publieksstemming, die nog tot en met 9 februari loopt op www.womedaward.be. De online-uitreiking van deze 23ste WOMED Award vindt plaats op woensdag 9 maart via live-streaming.

Voor de WOMED Award gaat de jury telkens op zoek naar sterke, inspirerende verhalen van vrouwen met een visie, met innovatie- en daadkracht. Naar straffe ondernemersverhalen van vrouwen die doorbijten en daardoor ook slagen. De drie finalistes van 2021 zijn het levende bewijs dat vrouwelijke zaakvoerders op tal van fronten en in diverse sectoren het verschil kunnen maken. De drie finalistes voor de WOMED Award zijn Katrien Vermeire, Caroline Vercauteren en Marie Callens.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.