Nieuws Mechelen Restaurantuitbater poot automatenshop met Griekse specialiteiten neer naast zaak

Restaurantuitbater poot automatenshop met Griekse specialiteiten neer naast zaak

Foto: bar

Restaurantuitbater poot automatenshop met Griekse specialiteiten neer naast zaak

KONTICH – Soep, gebraden kip en andere versbereide gerechten kan je tegenwoordig op verschillende plaatsen uit de muur halen. In Kontich kan je nu ook in een handomdraai de Griekse keuken op tafel toveren. Aan het Sint-Jansplein heeft Elea Ouzeri naast zijn restaurant een automatenshop geopend.

Geen zin om te koken, onverwachts bezoek, maar ook geen zin om op restaurant te gaan en je wil eens iets anders dan de klassieke take away pizza, pita of frituur. Je kan de tafel voortaan thuis ook dekken met Griekse klassiekers als moussaka, tzatsiki en keftedes zonder zelf uren in de kookpotten te moeten roeren.

“In onze automatenshop kan je elke dag van 9 tot 23u terecht, zeven dagen op zeven”, vertelt zaakvoerder Dimitri. “Hierin bevindt zich voor ieder wat wils: vlees, vis of vegetarisch. Je kan zelf naar hartelust een mix van verschillende mezze’s samenstellen of gewoon kiezen voor klassiekers als hoofdgerecht. We vullen dagelijks de automaat aan en naast de klassiekers wisselen we ook geregeld af met andere, nieuwe gerechten.”

“Ook voor last minute beslissers is het handig om toch van de Griekse keuken te kunnen genieten, als het restaurant al volgeboekt is is. We krijgen geregeld de vraag of ze geen gerechtjes kunnen afhalen. Daar willen we graag aan tegemoet komen. Je hoeft ook niet op voorhand te bestellen, maar voor familiefeesten of andere events kan je ook altijd een bestelling doorgeven.”

Via Elea Ouzeri vind je een voorsmaakje van wat je in de automaten kan terugvinden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.