Nieuws Mechelen Starter van de week: Bang & Olufsen opent showroom in Mechelen

Starter van de week: Bang & Olufsen opent showroom in Mechelen

Yves Van den Brouck

Starter van de week: Bang & Olufsen opent showroom in Mechelen

MECHELEN – Sinds eind februari kan je in de Bang & Olufsen experience store de wondere wereld ontdekken van de Deense high end Audio video fabrikant. De winkel wordt gerund door Yves van den Brouck (43) uit Putte.

Voor hij aan de slag ging voor Bang & Olufsen was shopmanager Yves van den Brouck actief in de evenementensector. Door de coronacrisis en de gevolgen daarvan voor die sector nam hij zijn oude liefde van audio en video weer op. Voordien werkte hij namelijk al 16 jaar voor Stereorama in Lier en Costima in Mechelen.

Het B&O experience center is gevestigd in de vroegere winkel van Van Calster tapijten aan de IJzerenleen 4. “Voorlopig hou ik de winkel alleen open. We werken door de coronamaatregelen enkel op afspraak. We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag. We hebben ook een eigen installatiedienst. Met onze producten mikken we vooral op particuliere klanten in het hogere segment.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.