Nieuws Mechelen Stories Starter van de week: Nieuw hoofdstuk in verhaal van Marcello
Mechelen

Starter van de week: Nieuw hoofdstuk in verhaal van Marcello

MECHELEN – Een jaar nadat ze – op hun trouwdag – pizzeria Marcello openden, breiden Sebastien ‘Seb’ De Belder en Charlotte ‘Charlie’ Roggemans hun restaurant in de Borzestraat uit met een ‘pastaria’.

Het koppel gebruikte daarvoor het naastliggende pand waardoor het restaurant plots driemaal groter werd. Het verhaal van Seb en Charlie leest als een sprookje, met ups en downs, veel liefde en met een happy end.
De twee leerden elkaar kennen toen ze beiden in hetzelfde restaurant werkten. In 2019 openden ze pizzeria Marcello in de Mechelse Vleeshalle. In oktober 2020 ruilden ze die stek voor hun huidige pizzeria in de Borzestraat. Hun pizza’s vallen zo in de smaak dat er vaak te weinig plaats was in het pand.
Nu opent het koppel dus een pastaria met huisgemaakte pasta. Daartoe verbouwden ze het winkelpand naast hun zaak in een recordtempo en investeerden ze hun spaargeld in dit nieuwe initiatief. De nieuwe zaak straalt dezelfde stijl uit als de bestaande pizzeria. In een klap komen er ook 48 zitplaatsen bij.

De kaart van Marcello focust op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Er worden een vijftal kwalitatieve pasta’s aangeboden zoals ravioli met truffel of pasta vongole.

Vanaf 31 oktober is Marcello in de Borzestraat open op woensdag, donderdag en zondag vanaf 17.30 tot 21.30u. Vrijdag en zaterdag zijn klanten welkom tot 22.30u.