Nieuws Mechelen Theater M heeft de veiligste theaterzaal dankzij Coated

Theater M heeft de veiligste theaterzaal dankzij Coated

Theater M heeft de veiligste theaterzaal dankzij Coated

HOMBEEK – Eerder bracht Guy Verley van Coated al een antivirale coating aan in onder andere een restaurant en in een touringbus, deze week was Theater M in de Oude Brusselsestraat aan de beurt. Daarmee hebben zijn ze de eerst binnen de cultuursector.

In navolging van ‘de veiligste bus’ van vorige week is er nu ook het veiligste theater van België. Die eer viel te beurt aan Theater M.

De uitbaters kozen ook hier voor extra veiligheid voor toeschouwers en personeel. Naast de bestaande protocollen wilde men dit graag aanvullen met de revolutionaire antivirale coating van de firma Coated uit Hombeek. “We kunnen die coating sinds kort ook op bekledingen en stoelen aanbrengen. We lijken wel op iemand uit de film Ghostbusters, met ons pak en onze elektrostatische vernevelaar met backpack, maar fictie is het niet”, zegt zaakvoerder Guy Verley. “Deze geregistreerde antivirale coating breekt permanent micro-organismen af en dit tot 12 maanden lang.”

Alle 148 theaterstoelen van Theater M werden behandeld, maar ook alle contactoppervlakken, sanitair en de loges voor artiesten kregen een laag beschermende nanotechnologie. De theaterzaal en opnamestudio lieten als eerste in de sector deze behandeling toepassen.

“Met deze nieuwe opsteker voor ons bedrijf hopen we dan ook in de toekomst meer van deze behandelingen te kunnen uitvoeren zodat cultuur, bioscoop, concertzaal en ook de eventsector in de meest veilige omgevingen weer kunnen opstarten”, besluit Verley.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.