Tom Willemen

Tom Willemen van Willemen Groep genomineerd voor Bouwman van het Jaar 2023-award

Op 7 december 2023 worden voor de vierde keer de Belgian Construction Awards uitgereikt, een initiatief van Bouwkroniek. De ‘Oscars van de bouwsector’ willen het vakmanschap van de bouwsector in de kijker zetten en bekronen. De prijsuitreiking geeft het podium aan veelbelovende, creatieve en innoverende personen, projecten en bedrijven. Tom Willemen van het Mechelse bouwbedrijf Willemen Groep is genomineerd in de categorie ‘Bouwman van het Jaar’.

De Belgian Construction Awards werden voor het eerst uitgereikt in 2020 en zijn ondertussen aan de vierde editie toe. Er worden prijzen verdeeld in tien categorieën. Zeven winnaars worden aangeduid door een vakjury. De awards voor Bouwman, Bouwvrouw en Young Construction Personality van het jaar, worden toegekend aan wie de meeste publieksstemmen krijgt.

LEES OOK. Willemen Group benoemd tot SDG Champion: “Ons einddoel is klimaatneutraal bouwen”

Tom Willemen, die sinds deze zomer voorzitter is van de Raad van Bestuur van Willemen Groep, is genomineerd in de categorie Bouwman van het Jaar. Deze prijs wordt uitgereikt aan de man die zich het afgelopen jaar heeft onderscheiden en de bouwsector in 2023 een positief imago heeft gegeven. In 2022 werd deze prijs gewonnen door Jan Vrijs, oprichter en bestuurder van het modulaire bouwbedrijf Skilpod, dat kant-en-klare nieuwbouwwoningen in houtskelet neerzet.

Stemmen kan nog tot vrijdag 24 november om 18u via deze link.