Nieuws Mechelen Van der Valk hotel werkt samen met KV Mechelen

Van der Valk hotel werkt samen met KV Mechelen

Van der Valk hotel werkt samen met KV Mechelen

MECHELEN – Het van der Valk hotel Mechelen kondigt een hele resem nieuwigheden aan. Na het succes van de vorige edities is er een nieuwe ‘Roomservice’, men lanceert een road trip van Mechelen naar Luik, er is een samenwerking met KV Mechelen en op 8 mei wordt een nieuw terras geopend.

Van der Valk hotel Mechelen bundelt opnieuw de krachten met topchef Axel Colonna-Cesari van restaurant Centpourcent. Het voorbije weekend ging de derde editie van Roomservice, het culinair arrangement op sterrenniveau, van start. De gasten kunnen een hele avond genieten van heerlijke topgerechten in hun hotelkamer. Na een overnachting worden de gasten verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet.

De Valk road trip is een nieuw arrangement voor de Bourgondische old time fanaten. Het gaat om een pakket met een vijfgangen diner, een luxueuze overnachting met ontbijtbuffet en een road trip naar Van der Valk congres Luik.

Samenwerking met KV Mechelen
Roy Wohrmann van Van der Valk is verheugd om met KV Mechelen in zee te gaan. “We zijn er van overtuigd dat deze samenwerking ons beide zal versterken. Het EK2021 gaat binnenkort van start, de ideale gelegenheid om de handen reeds in elkaar te slaan. Uitkijkend naar een fijne & langdurige partnership! “

Vanaf 8 mei wordt een vernieuwd Zuiderterras aan de Dijle geopend. Met een verdubbeling van de capaciteit tot ongeveer 200 personen, coronaproof. Rondom het voormalige zwembad, opent Van der Valk een cocktail- en tapasbar.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.