Nieuws Oost-Vlaanderen Afterwork pingpong circus strijkt terug neer in Gent

Afterwork pingpong circus strijkt terug neer in Gent

Afterwork pingpong circus strijkt terug neer in Gent

GENT – Op donderdag 21 april organiseert Fils De La Pallete opnieuw het populaire afterwork pingpong tornooi in de eventspace van WATT The Firms. Geïnteresseerden kunnen nog steeds inschrijven.

Het al een tijdje een gekend succes: pingpongen tijdens, voor en na de werkuren. In vergaderzalen en ontspanningsruimtes van de meest innoverende bedrijven en creatieve start-up’s van Silicon Valley tot Gent wordt er duchtig gepingpongd als ontspanning en het is de ideale manier om te connecteren met collega’s of co-workers.

Afterwork pingpong tornooi

Onder de noemer ‘Fils De La Palette’ wordt er in de eventspace van WATT The Firms en zelfs letterlijk tussen de kantoren op donderdag 21 april een afterwork pingpong tornooi georganiseerd.

 

“We zijn super enthousiast dat het pingpong circus van Mathieu Claeys terug neerstrijkt bij WTF”, vertelt Wouter Braeckman, General manager bij WATT Firms. “Vorige pré corona edities waren legendarisch en eerlijk gezegd vind ik dit zelf één van de leukste afterwork concepten waar ik opnieuw mijn kans zal wagen om door te stoten tot de finales.”

150 deelnemers uit ca 30 bedrijven zullen over 12 pingpongtafels strijden voor de eeuwige roem, glorie en titel van pingpong paus van Gent. “Al gaat het uiteraard niet om de overwinning, maar om fun, teambuilding en mogelijks nieuwe contacten leggen voor je business”, verduidelijkt Wouter Braeckman nog.

Inschrijven voor dit afterwork event kan nog hier!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.