Nieuws Oost-Vlaanderen Apple-verdeler Lab9 Stores investeert vier miljoen in bevoorrading nieuwe winkels

Apple-verdeler Lab9 Stores investeert vier miljoen in bevoorrading nieuwe winkels

Geert Coolman

Apple-verdeler Lab9 Stores investeert vier miljoen in bevoorrading nieuwe winkels

SINT-MARTENS-LATEM – Twee maanden geleden nam Lab9 Stores vijftien Switch-locaties in België over, waaronder die van Sint-Martens-Latem. Vandaag maakt het bedrijf een investering bekend van vier miljoen euro om de winkels te bevoorraden. Het gaat om in totaal 5500 Apple-producten en accessoires.

LEES OOK. Switch verdwijnt uit het straatbeeld, Lab9 Stores neemt vijftien winkels over

Midden mei kwam de Apple-speler tot een akkoord voor de overname van vijftien Switch-locaties. Op 2 juni werd de deal officieel afgerond en kwamen de winkels en medewerkers in het beheer van Lab9 Stores.

Dankzij deze overname is Lab9 Stores met zijn 26 winkels de grootste Apple-verdeler van ons land. Ondertussen is de volledige rebranding zo goed als achter de rug: de naam Switch is volledig uit het straatbeeld.

1.650 iPhones

Met een totale investering van vier miljoen euro heeft Lab9 Stores 1.650 iPhones, 850 iPads, 450 Apple Watches en 900 Macs aangekocht om alle winkelrekken te vullen. Ondertussen zijn ook de ex-medewerkers van Switch speciaal opgeleid volgens “Lab9-standaarden”. Het bedrijf blijft zich ook ontfermen over de openstaande orders en aangekochte cadeaubonnen van ex-Switch-klanten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.