Nieuws Oost-Vlaanderen Carrefour opent nieuwe winkel in Sleidinge en Sint-Niklaas

Carrefour opent nieuwe winkel in Sleidinge en Sint-Niklaas

Carrefour opent nieuwe winkel in Sleidinge en Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS/SLEIDINGE – Carrefour kondigde begin dit jaar een tiental Market supermarkten te willen openen. Na de winkel in Anderlecht en Willebroek openden vandaag twee nieuwe supermarkten: een in Sint-Niklaas en een in Sleidinge.

De nieuwe Carrefour Market in Sleidinge wordt uitgebaat door Steven Claeys en Valerie De Wette die al een andere Market in Mariakerke Kolegem hebben. Klanten kunnen er terecht in zo’n 966 m² winkeloppervlakte, waar plaats is voor brede gangen voor een groot winkelcomfort. Er werd een logisch en aangenaam winkelparcours uitgetekend. De gezellige ledverlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer. Ook de duurzaamheid werd niet uit het oog verloren, met de installatie van de nieuwste energiezuinige koelinstallaties op CO² (met panoramische deuren op de koelmeubels) en warmterecuperatie.

Een vers en gezond assortiment

Het nieuwe winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klant, die steeds meer belang hecht aan versheid, kwaliteit, authentieke smaken, maar zich ook van tijd tot tijd een pleziertje wilt gunnen. De uitgebreide versmarkt onderstreept de positionering van Carrefour Market als versspecialist. De afdeling fruit en groenten, met o.a. bio-producten, krijgt een prominente plaats aan de ingang van de winkel.

Daarnaast springt vooral de traiteurafdeling met bedieningstoog met een breed gamma kaas en vleeswaren in het oog. In de beenhouwerijafdeling wordt het vlees ter plaatse versneden en verpakt en wordt expliciet gekozen voor kwaliteitsvlees zoals het Varken van Weleer van de Kwaliteitsketen Carrefour. Er is eveneens een mooi assortiment verse bakkerijproducten, met in de winkel vers afgebakken broden, broodjes en koffiekoeken.

Voor ieder wat wils

De winkel speelt in op de huidige voedingstrends met een assortiment biologische, glutenvrije en dieetproductennoten in bulk, een aanbod lokale producten en producten uit de wereldkeuken. De klant die op zoek is naar een snelle maaltijdoplossing vindt zijn gading in het ruime assortiment pasta- en rauwkostsalades, gezonde kant-en-klare gerechten,… Verder wordt ook ingezet op klantencomfort: een koffiemachine met gratis koffie en een kippenspit.
 

Drive-afhaalpunt

Er staan 60 parkeerplaatsen ter beschikking van de klanten, net als een overdekte fietsenstalling. De winkel is voorzien van een Carrefour Drive-afhaalpunt. Klanten kunnen er hun boodschappen ophalen die zij via www.carrefour.eu hebben besteld. In totaal heeft Carrefour al zo’n 200 drive afhaalpunten voor online bestellingen en plant het er dit jaar nog een 50-tal te openen.
 
Klanten kunnen er ook tevens Simply You Box maaltijdbox bestellen en afhalen. Aan het onthaal kunnen de klanten ten slotte ook andere online pakjes oppikken. De winkel biedt een bpost en Lottopunt aan.
 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.