Nieuws Oost-Vlaanderen Drie bedrijven zijn ambassadeur Gents ondernemerschap

Drie bedrijven zijn ambassadeur Gents ondernemerschap

Drie bedrijven zijn ambassadeur Gents ondernemerschap

bubblepostOndersteuningspunt Ondernemers Gent organiseerde op 28 mei de slotavond waarop de namen werden bekendgemaakt van de ondernemers die zich in de ogen van de jury het meest hebben onderschieden.

Drie Gentse bedrijven en hun respectievelijke bedrijfsleiders mogen de komende drie jaar de rol van ambassadeur voor het Gentse ondernemerschap vervullen: Pieter Casneuf van Adam Software, een wereldwijde leverancier van media en marketingtechnologie, Dirk Matheussen van Evolar, dat een industriële toepassing ontwikkelde op basis van Google Glass en Benjamin Rieder, Michel De Waele en Anthony Viaene van het fietskoerierbedrijf Bubble Post. Dat laatste bedrijf kreeg ook de meeste publieksstemmen en mag zich dé Gentse ondernemer noemen.

Sabien Windels van Roof Food, die een dakmoestuin in de stad combineert met een duurzame cateringzaak, kreeg de titel van beste Gentse starter.

“Met de verkiezing van de ambassadeurs en rolmodellen willen we nog meer Gentenaars inspireren om zelf een onderneming op te starten”, aldus eerste schepen Mathias De Clercq.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.