Nieuws Oost-Vlaanderen Gert De Mangeleer verhuist BABU naar een definitieve stek in Gent

Gert De Mangeleer verhuist BABU naar een definitieve stek in Gent

Gert De Mangeleer verhuist BABU naar een definitieve stek in Gent

GENT – Binnenkort is Gent weer een smakelijk adresje rijker, want niemand minder dan Gert De Mangeleer trekt naar Gent om er zijn eerste, vaste vestiging van BABU te openen in de Gentse Vooruitbuurt en is daarvoor op zoek naar personeel om hun team te versterken.

Gert De Mangeleer en Joachim Boudens, de chefs achter Hertog Jan,  L.E.S.S Eatery* (2014) en luxe brasserie Bar Bulot* (2019) trekken naar Gent met hun laatste nieuwe concept: BABU. Het fast casual concept, dat geïnspireerd is op de vele reizen van de chef, veroverde de harten de voorbije vier maanden al in Brugge, maar krijgt vanaf juli een definitieve vestiging in Gent!

Are you ready for the bunner?

Bij BABU kan je terecht voor kwaliteitsvolle bunners: unieke broodjes die de perfecte balans vormen tussen een bun en een hamburgerbroodje. Elke bunner verwijst naar een stad of plaats die Gert inspireerde voor de vulling van het broodje. Brooklyn, Brighton en Beirut stonden reeds op het menu en worden aangevuld met enkele nieuwkomers!

 

Staff wanted

In Gent creëert BABU nieuwe werkmogelijkheden voor zij die hun schouders willen zetten onder dit nieuwe succesvolle fast casual concept. Kandidaten kunnen de vacatures raadplegen via ba-bu.be. “We zijn op zoek naar dynamische mensen, gepassioneerd door de hospitality en lekker eten, en met een uitstekend gevoel voor service”, verteld Gert De Mangeleer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Gent, Kwaremont
Gent

Whitemilk opent uniek AV Lab in Kwaremont

KWAREMONT/RONSE/GENT - Audiovisueel expert Whitemilk vertaalt de meest geavanceerde technieken naar haalbare, geïntegreerde en baanbrekende oplossingen voor auditoria, boardrooms, leslokalen,… Lees meer