Nieuws Oost-Vlaanderen LikeBirds vierde tweede verjaardag op nieuwe locatie

LikeBirds vierde tweede verjaardag op nieuwe locatie

LikeBirds vierde tweede verjaardag op nieuwe locatie

avickypers-300x200Vicky Persyn richtte twee jaar geleden LikeBirds op om zo naar het voorbeeld van wat ook in andere steden aan het gebeuren was coworking ook in Gent op de kaart te zetten.

“Coworking blijft in de lift zitten”, zegt ze. “Want het biedt solo-ondernemers niet alleen de kans om niet altijd alleen te blijven zitten, het zorgt ook voor ontmoetingen die samenwerking stimuleren zodat freelancers hun business kunnen laten groeien. Vandaar dat op 9 augustus zelfs de “International Coworking Day” plaatsvond.”

Recent verhuisde LikeBirds naar een nieuwe locatie in de Eskimofabriek. Die biedt niet alleen meer ruimte dan de vorige locatie, er is ook meer parkeergelegnheid en de gebruikers van de ruimte, kunnen verpozen op het dakterras waar ze een prachtig en inspirerend uitzicht hebben op Gent. Samen met de tweede verjaardag van het bedrijf bood dit de gelegenheid om op 11 augustus een opendeurdag te organiseren.

“De snelheid waarmee LikeBirds zijn community de voorbije twee jaar zag groeien, spreekt boekdelen”, toont Vicky Persyn zich enthousiast.”Coworking is een meerwaarde voor elke creatieve ondernemer of freelancer die wil groeien, leren, of simpelweg ervaringen wil uitwisselen.  Overal ter wereld groeit de populariteit van coworking. Steeds meer creatieve ondernemers en freelancers vinden ook de weg naar LikeBirds. Ze zijn niet alleen op zoek naar een inspirerende werkplek, maar willen ook mensen ontmoeten, ervaringen uitwisselen, netwerken,… Bij ons maken ze deel uit van een warme community. Hier wordt vaak hard gewerkt, maar de momenten ’s middags aan tafel zijn minstens even waardevol. Even een idee aftoetsen, een interessante tip krijgen van een andere ondernemer of gewoon even niet met het werk bezig zijn, het kan allemaal. Wie wil proeven hoe dat in zijn werk gaat kan altijd een dag gratis komen testen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.