Nieuws Oost-Vlaanderen Na House of Weddings, nu ook House of Events

Na House of Weddings, nu ook House of Events

Na House of Weddings, nu ook House of Events

GENT – Familiefeesten, beurzen, congressen, bedrijfsevents, meetings,… wanneer je voor het eerst een event plant, kan een begeleidende coach zeker van pas komen. Ook wanneer je al wat meer ervaring hebt met de organisatie van feesten is extra hulp welkom. House of Events lanceert deze maand op houseofevents.com de online gids van België’s beste en meest betrouwbare event professionals. Dankzij een handige checklist en innovatieve tools kan elke (non-)event manager nu online op een vlotte manier zijn of haar eigen event vormgeven.

House of Events is een initiatief van de Gentse Iris Decreus. Zij behaalde een Master in Marketing Management aan de Vlerick Business School, en zette de theorie daarna om in praktijk bij marketingreuzen Red Bull, Unilever en Nike. Hier stond ze onder andere mee aan de wieg van grote events zoals de Red Bull soap box race en de 20 km door Brussel. Vanaf 2010 startte ze haar zaak als wedding & event planner. In 2015 richtte Iris House of Weddings op, het kwaliteitslabel in de huwelijksmarkt. House of Weddings is vandaag de absolute nummer 1 in huwelijksmedia in België, zowel online als offline.

Van lokale spelers tot wereldniveau

Met houseofevents.com lanceert Iris nu een tweede website. House of Events verenigt België’s meest inspirerende en kwalitatieve event professionals in een online gids. De selectie bestaat uit zowel enkele zeer lokale Belgische spelers als professionals van wereldniveau. Kwaliteit is het nummer één selectiecriterium voor uitnodiging tot toetreding. House of Events biedt de beste eventleveranciers in elke prijsklasse – voor de meer eenvoudige tot de meest technisch complexe events.

Kwaliteitslabel

Iris Decreus: “House of Events is een kwaliteitslabel voor leveranciers en een online inspirator en coach voor de event manager. Het kwaliteitslabel zorgt voor een rustgevend kader. Elke leverancier heeft een screening door een extern agentschap achter de rug. Dit maakt ons netwerk uniek.”

Personaliseerbare checklist

Particulieren of professionals die instaan voor de organisatie van een feest kunnen dankzij House of Events een handig stappenplan volgen, zodat ze altijd het bos door de bomen blijven zien. De personaliseerbare checklist coacht de organisator doorheen de to do’s van het planning proces, in functie van hun ingegeven eventdatum.

“Voor veel mensen is ‘een feest of event plannen’ een heel abstract begrip”, vertelt Iris. “Velen zijn nieuw in deze wereld en organiseren voor het eerst zelf een feest, anderen zoeken naar een evenwicht tussen het event plannen en hun andere lopende projecten. Vaak komt in een bedrijf de organisatie van een belangrijk event terecht op de schouders van een door het management aangeduide ‘vrijwilliger’ of een nieuw samengesteld event team. House of Events creëerde voor hen een inspirerende omgeving om belangrijke feesten en events met alle vertrouwen, creativiteit en plezier te kunnen vormgeven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.