Nieuws Oost-Vlaanderen Specialist in incentivereizen geeft klanten meer dan ze verwachten

Specialist in incentivereizen geeft klanten meer dan ze verwachten

Specialist in incentivereizen geeft klanten meer dan ze verwachten

atbjpvAalst Travel Buro bestaat sinds 1984 en is   gespecialiseerd in reizen op maat. “Onder nde naam ATB Travel organiseren we ook incentivereizen voor bedrijven”, zegt zaakvoerder Jean-Pierre Verreck. “De bestemmingen variëren van Ushuaia tot Spitsbergen en van Paaseiland tot China.  De laatste jaren doen we ook nogal wat reizen voor groepen die in één bepaald domein zoals architectuur zijn geïnteresseerd.”

Jean-Pierre Verreck benadrukt dat de echte specialisatie van zijn bureau ligt in het aanvoelen van de specifieke verwachtingen van de klanten en in de perfecte organisatie van reizen die daar naadloos op aansluiten.

“We proberen meer te doen dan klanten verwachten. Mensen die aan een stadsbezoek bezig zijn, verrassen we bijvoorbeeld op een welbepaalde plaats met een verrassingsdrankje of een lokale specialiteit. Zo creëren we onvergetelijke herinneringen.  We controleren op voorhand heel zorgvuldig alle hotels, restaurants en te bezoeken locaties.  Dat zorgt voor  een onberispelijke organisatie waar alles vlotjes in elkaar past, zonder wachttijden. Op die manier doen we echt aan klantenbinding.”

Jean-Pierre Verreck is al zowat overal op de wereld geweest, maar heeft toch zijn hart een beetje verloren aan de fantastische natuur in IJsland. “Die passie en liefde resulteerde in bijna veertig reizen naar het land en daarom hebben we met www.travel2iceland.be ook een gespecialiseerde website gemaakt, maar dat betekent, zoals gezegd, uiteraard niet dat we ons enkel op dat land concentreren.”

De organisatie van incentivereizen voor bedrijven past perfect in de visie van Jean-Pierre Verreck dat een reis veel meer is dan een vlucht of een hotel boeken.  “Een reis is een persoonlijke belevenis en advies van professionals er net voor kan zorgen dat het een onvergetelijke herinnering wordt. Dat geldt zowel voor de particuliere vakantieganger als voor bedrijven die hun ondernemers een incentivereis aanbieden. Dat advies kan het internet niet geven, maar een ervaren zelfstandige reisagent wel”, besluit hij.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.