Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week: Ghently focust op 360° video

Starter van de week: Ghently focust op 360° video

Starter van de week: Ghently focust op 360° video

liselotteEind juli 2015 gingen Tim Dierickx en Liselotte Schamp (foto) van start met het creative agency Ghently.  Het Gentse bedrijfje focust vooral op bedrijfsvideo’s, timelapse- en hyperlapsevideo’s en 360° video’s.

“360° video’s zijn de laatste tijd, net zoals timelapsen, erg in trek”, legt Liselotte Schamp uit. “Bedrijven zijn toe aan vernieuwing en kiezen vaker voor innovatievere video’s. Men beseft steeds vaker dat het ontzettend belangrijk is om aan online videomarketing te doen. Wie gezien wil worden, moet online met uniek beeldmateriaal naar buiten komen. Bedrijven plaatsen de video’s die we voor hen maken vooral op hun website of delen ze op hun social media kanalen.”

Ook evenementen brengt Ghently in beeld. “Mensen die het event niet konden bijwonen, hebben op deze manier het gevoel dat ze er eigenlijk toch bij waren”, geeft Liselotte Schamp aan. “Beleving staat centraal in onze 360° video’s. Om het gevoel nog “echter” te maken, werken we ook met Google Cardboards of VR-brillen. Mensen stoppen hun smartphone in de cardboard of de bril en kunnen op deze manier een filmpje in virtual reality bekijken.”

Ghently werkt veel voor steden en gemeenten, maar bedient ook steeds vaker kleine en middelgrote ondernemingen. “Organisaties die naar ons toe komen, willen vooral innovatief uit de hoek komen”, zegt Tim Dierickx nog. “Saaie, eentonige bedrijfsvideo’s zijn verleden tijd. Vandaag de dag zijn er zoveel nieuwe, moderne technieken waar we handig gebruik van maken om ze op een optimale manier in te zetten bij videomarketing.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.