Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week : Het Objectief wil dé hotspot worden voor fotografen

Starter van de week : Het Objectief wil dé hotspot worden voor fotografen

Starter van de week : Het Objectief wil dé hotspot worden voor fotografen

objectiefDe 33-jarige Marieke Selhorst zocht naar een nieuwe uitdaging en zag het licht tijdens haar opleiding fotografie in het deeltijds kunstonderwijs. Dat ze haar administratieve vaardigheden zou kunnen combineren met haar grote liefde voor de fotografie, was de bevestiging om ervoor te gaan. Op 1 september 2015 zette ze haar comfortabel bureauleven aan de kant, ging een paar maanden herbronnen in Sri Lanka en waagde uiteindelijk de sprong naar het ondernemerschap. Ze startte Het Objectief op in Gent.

“Om te vermijden dat elke fotograaf eigen hoge investeringskosten maakt en in isolement werkt”, zegt ze, “biedt Het Objectief een gezellig open atelier waar fotografen professionele werkruimte en materiaal
kunnen delen met collega-fotografen. Een werkruimte waar kruisbestuiving mogelijk is. Het Objectief onderscheidt zich door zijn hoge kwaliteit in materiaal en zijn toegankelijkheid om per uur te huren.”

In de co-workingruimte worden ook workshops georganiseerd door en voor fotografen.  “Ze krijgen er tips & tricks uit de praktijk die dadelijk toepasbaar zijn”, zegt Marieke Selhorst nog. “Eendracht maakt macht, en kennisoverdracht is in deze snel veranderende tijden superbelangrijk. Het Objectief wil ik echt laten uitgroeien tot dé hotspot van Oost-Vlaanderen voor iedereen die professioneel met fotografie bezig is.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.