Nieuws Oost-Vlaanderen Student HoGent wordt één maand CEO van Adecco

Student HoGent wordt één maand CEO van Adecco

Student HoGent wordt één maand CEO van Adecco

alexAlexander Maeyaert, die retailmanagement studeert aan de HoGent, heeft de prestigieuze prijs “CEO for One Month” van Adecco gewonnen en wordt daarmee gedurende één maand de CEO van Adecco.

De wedstrijd maakt deel uit van het programma ‘Adecco way to work’. Jongeren krijgen de kans om één maand lang CEO te worden. Wereldwijd registreerden zich meer dan 13.000 jongeren. In België waren er 275 kandidaten, van wie er 6 geselecteerd werden voor de finaleproeven.

De zes finalisten namen het tegen elkaar op tijdens een bootcamp op de hoofdzetel van Adecco. Voor een jury van zowel HR- als managementleden kwamen de kandidaten interviews afleggen, kregen ze praktische cases voorgeschoteld en legden ze proeven af.

En in die finale kwam Alexander dus als winnaar uit de bus. Hij wordt nu gedurende één maand – van midden juli tot midden augustus – CEO bij Adecco België. Bovendien wordt hij opgenomen voor de wereldwijde selectie van de ‘Global CEO for One Month’. De winnaar daarvan wordt voor één maand CEO van de Adecco Group wereldwijd.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.