Koen Verhaert. Foto Lisa Van Damme

Verhaert lijft Antwerps softwarebedrijf Bagaar in: “Samen digitale en fysieke innovatiewereld verbinden”

ANTWERPEN, KRUIBEKE, GENTBRUGGE - Softwarebedrijf Bagaar vaart voortaan onder de vlag van Verhaert. Bagaar houdt zich bezig met het bedenken van innovatiestrategieën en het bouwen van software- en hardware-oplossingen.

Sinds 2017 is Axe Group meerderheidsaandeelhouder in Bagaar. Axe-voorzitter Christian Leysen spreekt van een strategisch partnerschap met Verhaert. "Onze werknemers en klanten zijn enthousiast om zich aan te sluiten bij Verhaert Digital, waardoor we strategisch kunnen blijven innoveren", vertelt hij.

Meer innovatievermogen

"Samen verbinden we de digitale en fysieke innovatiewereld", vult CEO Koen Verhaert aan. "Door end-to-end oplossingen te bouwen en meer succesvolle digitale producten en toepassingen te ontwikkelen, zullen klanten hun innovatievermogen een boost geven."

 

CEO Koen Verhaert. Foto LVD

De huidige portfolio’s van Bagaar en Verhaert omvatten zowel multinationals als start-ups in heel Europa, die actief zijn in de bouw, mobiliteit en logistiek, maar ook de gezondheids- en ruimtevaartindustrie.

Vandaag telt Verhaert meer dan tweehonderd medewerkers met kantoren in Kruibeke, Gentbrugge (Gent), Kortrijk, Nijvel, Utrecht en het Portugese Aveiro.