Nieuws Oost-Vlaanderen Vind! opent eerste kantoor in Oost-Vlaanderen

Vind! opent eerste kantoor in Oost-Vlaanderen

Vind! opent eerste kantoor in Oost-Vlaanderen

SINT-MARTENS-LATEM/ROESELARE – Het selectiekantoor vind! uit Roeselare steekt de provinciegrens over en opende zopas een nieuw kantoor aan de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem. Het team ‘Talent in Engineering’ gaat er voor een duurzame match tussen talenten in onder meer de ICT-sector, de elektronica en elektromechanica. Vind! wil op die manier dichter bij haar doelgroep, de Oost-Vlaamse kmo’s, staan.

Begin 2016 richtte vind!, gespecialiseerd in vaste jobs bij bedrijven in techniek, ICT en engineering, een nieuwe afdeling op. ‘Talent in Engineering’ wilde van meet af aan een antwoord bieden op de schaarste aan talenten in engineering bij West-Vlaamse kmo’s. Een jaar later, in januari 2017, breidde de afdeling uit met een tweede team dat zich specifiek richtte op bedrijven in de regio Oost-Vlaanderen. Dat tweede team neemt nu zijn intrek in een pand aan de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem om zo nog dichter bij de kandidaten en bedrijven uit de regio te staan.

Duurzame match

“Het nieuwe kantoor is makkelijk bereikbaar en creëert, zowel voor de kandidaten als voor de eigen vind!ers, de ideale omstandigheden voor het vinden van een duurzame match”, aldus CEO en oprichtster Nathalie Christiaens. “Afzonderlijke interviewruimtes, een moderne infrastructuur, veel aandacht voor ergonomie en diverse ontspanningsmogelijkheden zorgen voor een duurzame en inspirerende werkplek.”

vind! telt nu negen kantoren in de regio’s Roeselare, Ieper, Tielt, Waregem, Kortrijk, Torhout, Brugge en Gent. Het bedrijf van Nathalie Christiaens is een rekruteringspartner gespecialiseerd in vaste jobs bij bedrijven in techniek, ICT en engineering in West- en Oost-Vlaanderen. “Met een team van competente vind!ers gaan we door waar anderen ophouden in het vinden van een duurzame match tussen talenten en de betere bedrijven”, aldus de hyperdynamische Christiaens.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.