Nieuws Vlaams Brabant Moore slaat dubbelslag

Moore slaat dubbelslag

Moore slaat dubbelslag

HERENT/WEMMEL/ZEMST/BRUSSEL – Moore Belgium, specialist in Accountancy, Audit, Corporate Finance, Business Analytics, Business Consulting, Interim Management en Tax & Legal Services, heeft twee overnames aangekondigd. De bedrijven MINT Europe en Qristalfin varen voortaan onder de vlag van Moore Belgium.

Moore Belgium is een speler in het marktsegment van kleine, middelgrote en mid-market bedrijven. Deze onafhankelijke accounting- en consulting dienstverlener, met een verwachte omzet van 85 miljoen euro in 2021 en een team van ruim 700 medewerkers, stapte in augustus 2020 in een partnership met investeringsfonds Waterland, waardoor zich nieuwe kansen aandienden voor versnelde groei, fusies en overnames met als doel het verkrijgen van een leidende positie op de Belgische accounting- en consulting markt in haar marktsegment.

MINT Europe/Qristalfin 

Het is vanuit deze strategische toekomstvisie dat Moore Belgium twee nieuwe partners vond bij MINT Europe en Qristalfin. MINT Europe ondersteunt ondernemingen door hen door subsidieprogramma’s te navigeren, subsidiemogelijkheden te identificeren, strategische innovatieprojecten te structureren en overtuigende subsidievoorstellen te coördineren en te schrijven. Qristalfin spreekt de taal van de ondernemer en helpt hem om het verhaal achter de cijfers te begrijpen. Samen met de ondernemer bouwen ze vanuit hun financiële kennis aan zijn/haar business plan. Zo zorgen ze ervoor dat boekhouding en financiële analyse geen kost of last is, maar een absolute toegevoegde waarde biedt voor het verdere groeipad van ondernemingen. Zeker voor start-up en scale-up bedrijven biedt het aanleveren van de juiste financiële expertise een meerwaarde voor verdere strategische groei.

Ondernemen/delen/innoveren 

Peter Verschelden, Chairman, Moore Belgium: “Opnieuw mag ik trots zijn. Trots dat we met MINT Europe en Qristalfin opnieuw twee sterke ervaren partijen aan boord krijgen die volledig onze waarden ‘ondernemen, delen en innoveren’ mee onderschrijven. Vanuit de passie waarmee zij dagelijks hun klanten ondersteunen op hun weg naar groei vormen zij voor hun klanten, én vanaf heden ook voor Moore Belgium, de ideale compagnon de route!”

Eerdere transacties 

Over de financiële luik van de transacties is niet gecommuniceerd. Na de integratie van The Optimal nam Moore Belgium eind vorig jaar PKF-VMB over. Begin 2021 werd de acquisitie van de teams van accountancykantoren Flamand (Knokke-Heist) en MAS (Kontich) aangekondigd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.