Nieuws Vlaams Brabant Advocatenkantoor en accounting specialisten sluiten strategische alliantie

Advocatenkantoor en accounting specialisten sluiten strategische alliantie

Advocatenkantoor en accounting specialisten sluiten strategische alliantie

BRUSSEL –  De digitale transformatie en toenemende regelgeving maakt het ondernemerschap steeds complexer. Daarom gaat advocatenkantoor Sherpa Law, met vestigingen in Brussel en Antwerpen, nog nauwer samenwerken met Moore Belgium, accounting- en consulting dienstverlener in België. Deze vernieuwde strategische aanpak uit zich ook in een naamswijziging: Sherpa Law wordt Moore Law Belgium.

Het niche advocatenkantoor Sherpa Law, dat vooral actief is in de wereld van fiscaliteit, ondernemingsrecht, mergers & acquisitions, estate planning en hr legal, heet voortaan ‘Moore Law Belgium’. De naamsverandering wordt strategisch doorgevoerd om de geïntegreerde aanpak van juridisch en bedrijfsadvies samen met Moore Belgium te onderstrepen. Moore Law staat ondernemers en bedrijven bij in diverse fasen van hun traject: bij het eerste idee, bij het verstrekken van advies en opstellen van contracten, tot en met het verlenen van de juiste bijstand bij een conflict. Moore Law Belgium werd opgericht in 2014 door Jo Roseleth, Tom Vanraes en Alain Claes, en stelt 25 advocaten tewerk.

“De voorbije jaren hebben we vastgesteld dat juridisch advies en strategisch bedrijfsadvies hoe langer hoe meer samengaan. Vandaar de keuze om samen met de specialisten van Moore Belgium voor een multidisciplinaire aanpak te kiezen, waar nuttig en nodig. Zo komt elke ondernemer en onderneming helemaal tot zijn/haar recht, letterlijk en figuurlijk”, vertelt Tom Vanraes, managing partner van Moore Law Belgium. Hij ziet alleen maar voordelen in de versterkte strategische samenwerking.

Moore Belgium heeft kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt en verschillende regionale vestigingen in Vlaanderen. Het ondersteunt als ‘compagnon de route’ het groeitraject van hoofdzakelijk kleine en middelgrote ondernemingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Herent
Brussel

Moore slaat dubbelslag

HERENT/WEMMEL/ZEMST/BRUSSEL - Moore Belgium, specialist in Accountancy, Audit, Corporate Finance, Business Analytics, Business Consulting, Interim Management en Tax & Legal… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Landen, Leuven
Landen

2 falingen

LEUVEN/LANDEN - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft het faillissement geopend van 2 zaken.  Lees meer