Nieuws Vlaams Brabant Connectimmo verkoopt telecomgebouwen

Connectimmo verkoopt telecomgebouwen

Connectimmo verkoopt telecomgebouwen

GRIMBERGEN/BOUTERSEM – Connectimmo, de vastgoedpoot van telecombedrijf Proximus, verkoopt telecomgebouwen in Grimbergen en Vertrijk (Boutersem). 

Aan de Stationsstraat in Vertrijk (Boutersem) staat een pand op een perceel van 317 m2 te koop. De woning zelf heeft een bebouwde oppervlakte van 257m2. In het gewestplan is het pand ingekleurd als woongebied. Het gewezen telecomgebouw mag herbestemd worden voor eigen gebruik of herontwikkeling naar een kleine appartementsblok of een commerciële invulling.

Aan de Wolvertemsesteenweg in Grimbergen doet Connectimmo een groter pand van de hand. De bebouwde oppervlakte bedraagt 1.812m2 op een perceel van 2.735m2. Hiervan wordt 489m2 behouden.  Het pand, van het bouwjaar 1974, is ingekleurd als woongebied op het gewestplan en kan herontwikkeld worden voor retail, bewoning, kantoor,..

Connectimmo heeft vastgoedmakelaar Ceusters aangesteld om de verkoop van de 2 panden in goede banen te leiden.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer