Nieuws Vlaams Brabant Futurn bouwt bedrijvenpark in Melsbroek

Futurn bouwt bedrijvenpark in Melsbroek

Futurn bouwt bedrijvenpark in Melsbroek

steen 3 2Donderdag wordt officieel gestart  met de aanleg van van bedrijvenpark Steen III langs de Haachtsesteenweg in Melsbroek.  Dat bedrijvenpark wordt ontwikkeld door Futurn in samenwerking met de POM Vlaams-Brabant, de provinciale ontwikkelingsmaatschappij. Het plan is van Este Architects.

Binnen het project Steen III wordt onderbenutte KMO-grond omgevormd tot een multifunctioneel bedrijvenpark. Langsheen de Haachtsesteenweg in Melsbroek, recht tegenover de militaire luchthaven van Melsbroek, wordt nieuwe ruimte gecreëerd voor ambitieuze KMO-bedrijven. Dit terrein van 35.000 vierkante meter zal kleine en middelgrote ondernemingen de unieke kans bieden om hun groei en toekomst verder te vrijwaren.

In het nieuwe bedrijvenpark zullen KMO-units worden aangeboden vanaf 140 vierkante meter,  al dan niet in combinatie met showrooms en polyvalente ruimten. Er zijn in het gebied ook percelen voor projecten op maat.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.