Nieuws Vlaams-Brabant Kadans koopt Intarsia-gebouw

Kadans koopt Intarsia-gebouw

Het Arenberg Wetenschapspark in Leuven.

Kadans koopt Intarsia-gebouw

LEUVEN – De Nederlandse vastgoedontwikkelaar Kadans Science Partner ontwikkelt en investeert in een netwerk van wetenschapsparken en universiteitscampussen in Europa. Deze week kocht de ontwikkelaar het Leuvense Intarsia-gebouw in de omgeving van het Arenberg Wetenschapspark. 

In 2021 breidde het dit netwerk uit naar België met de aankoop van Watson en Crick Hill in Louvain-la-neuve. Deze week voegt het daar het Intarsia gebouw in Leuven, dat deel uitmaakt van Arenberg Wetenschapspark, aan toe. “Het doel is om beide locaties in België met elkaar te verbinden en de samenwerking met de 24 campussen en wetenschapsparken van Kadans in Europa te optimaliseren”, luidt het bij het bedrijf.

Wetenschapspark

Kadans zal met de overname van Intarsia vastgoed de ontwikkeling van het wetenschapspark ondersteunen en de impact in deze innovatieve omgeving vergroten. Dankzij zijn centrale ligging en multifunctionele indeling, is het Intarsia gebouw de ideale locatie voor Kadans om samenwerkingen op te zetten.

Kadans

Kadans Science Partner richt zich op de ontwikkeling en exploitatie van bedrijfs- en kantoorgebouwen, in combinatie met laboratoria, cleanrooms, onderzoeksruimten, geconditioneerde ruimten en pilot plants voor R&D-afdelingen van kennisinstellingen, onderwijsinstellingen en kennisintensieve bedrijven in innovatieve (top)sectoren, zoals Food, Life Sciences, Health, Living Environment, Biotechnology, Biobased en High Tech Semicon.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.