Nieuws Vlaams Brabant Interieurspecialisten organiseren alternatief voor uitgestelde woonbeurzen

Interieurspecialisten organiseren alternatief voor uitgestelde woonbeurzen

Pascal Van Zuijlen van Glas Vandoren.

Interieurspecialisten organiseren alternatief voor uitgestelde woonbeurzen

ROTSELAAR/BOORTMEERBEEK – Heel wat woonbeurzen te lande kunnen ook dit voorjaar niet plaatsvinden. Geen nood. Een groep Interieurspecialisten organiseert vanaf volgende week maandag een Interieur Roadtrip met onder andere beursacties. Ook Glas Vandoren uit Werchter (Rotselaar) en P+ Plafonds & Prints uit Boortmeerbeek zijn van de partij.

De Interieur Roadtrip is een samenwerking van een 10-tal specialisten in de interieursector, bedrijven die actief zijn met keukens, warmte- en koeltechnieken, ramen en vloeren en decoratie. Door het uitstel van de klassieke woon/bouwbeurzen dit voorjaar zochten ze een volwaardig alternatief: Interieur Roadtrip.

Interieurstyling 

Van 1 tot 21 maart kunnen klanten bij de deelnemende bedrijven genieten van de beursvoorwaarden. Op afspraak (coronaproof) zullen ze kunnen rekenen op persoonlijk advies en begeleiding bij hun bouw/verbouwproject. Bezoekers maken kans op een mooie prijs, een interieurstyling ter waarde van 2.000 euro.

Glas Vandoren

Uit Vlaams-Brabant zijn P+ Plafonds & Prints uit Boortmeerbeek en het Werchterse Glas Vandoren, specialist in binnendeuren en glastoepassingen, van de partij. “In onze ruime en eigentijdse showroom kunnen de klanten heel wat inspiratie opdoen voor hun bouw-of verbouwproject. Een van onze sterke punten is de proactieve manier van meedenken met de klanten. We proberen dan ook echt wel beleving te creëren rondom glas”, zegt medevennoot Pascal Van Zuijlen van Glas Vandoren.

Andere deelnemers 

De andere deelnemende bedrijven zijn AV-SOLUTIO uit Putte, Parquet de Flandre uit Erpe-Mere, BVL uit Sint-Katelijne-Waver, Belisol uit Bonheiden en Willebroek, Artfloors Bevers uit Willebroek, K.W. Keukens en Wooninrichting uit Willebroek, Krea Tegel uit Mechelen en Zicht Gordijnen en blinds uit Sint-Katelijne-Waver.

https://www.interieurroadtrip.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer