Nieuws Vlaams Brabant Nova Relocation Group overgenomen door Altair Global

Nova Relocation Group overgenomen door Altair Global

Nova Relocation Group overgenomen door Altair Global

69Walter phoneNova Relocation Group uit Sterrebeek is overgenomen door Altair Global, een wereldwijde speler in mobiliteitsbeheer sinds 1989. Altair Global biedt totaaloplossingen voor relocaties en opdrachten in meer dan 180 landen.

“Naast het talent van de medewerkers en de ervaring en het leiderschap van het managementteam sluiten ook de locaties en diensten van Nova aan bij de wereldwijde groeistrategie en initiatieven van Altair”, zegt Kathryn Cassidy, Executive Vice President van Global Client Services van Altair Global. “Beide bedrijven hebben een uitstekende reputatie op het vlak van dienstverlening, integriteit en passie voor hun werk.”

Walter Vermeeren, Managing Director van Nova is tevreden met de overname. “Altair en Nova hebben een vergelijkbare ondernemingsfilosofie en bedrijfscultuur; dit is een goede zaak voor beide partijen. Onze klanten kunnen profiteren van bijkomende internationale locaties, diensten en nieuwe IT-capaciteiten, terwijl de klanten van Altair voordeel hebben van de lokale aanwezigheid in Europa.”

Nova Relocation Group is een professioneel relocatieagentschap dat de voorbije 25 jaar kantoren uitbouwde in Frankrijk (Parijs), België (Brussel & Gent), Nederland (Den Haag) en het Verenigd Koninkrijk (Preston). “Dankzij 25 jaar ervaring met lokale en internationale relocaties van expats en immigratiediensten kunnen we het hoge kwaliteitsniveau garanderen dat ondernemingen verwachten en nodig hebben in de steeds meer geconnecteerde en veranderende wereld van vandaag”, zegt Walter Vermeeren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.