nieuwe bestuurder Comm2You Foto: Comm2You

PR-bureau Comm2You haalt Arno Creve aan boord als medebestuurder

Het Brusselse pr-bureau Comm2You haalt opnieuw een senior communicatiespecialist aan boord. Arno Creve (28) wordt meteen ook medebestuurder en zal organisaties adviseren en begeleiden in hun externe en interne communicatie.

Comm2You werd in januari 2023 opgericht door Bert Bouserie (42) en Joost Freys (41), twee experten in public relations en corporate communicatie met samen meer dan 40 jaar ervaring in de sector. Het pr-bureau is gevestigd in het Brusselse Gare Maritime en helpt bedrijven,  organisaties en hun CEO’s uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië met onder andere mediarelaties, copywriting, trainingen en assessments van (toekomstige) PR-managers en woordvoerders.

Intussen werkt Comm2You al voor een dertigtal bedrijven en organisaties in diverse sectoren: van HR, vastgoed, verzekeringen en financiën, technologie tot non-profit, sport en toerisme.

LEES OOK. Out of Office met Bert Bouserie (Comm2You): “Niets kan tippen aan Frans brood met wat droge worst of een goed stuk kaas in de bergen”

Derde bestuurder

Met de komst van Arno Creve versterkt het boutique communicatiebureau zich met een derde bestuurder. Creve werkte de voorbije zes jaar in twee van ’s lands grootste pr-bureaus. Hij adviseerde en begeleidde er diverse organisaties op het vlak van externe en interne communicatie, in onder andere HR, gezondheid, sport, financiën en transport. “Met Comm2You gaan we terug naar de essentie van public relations: een aanpak zonder omwegen, een journalistieke touch en een nauw contact met de klant. Arno past perfect in die filosofie", zeggen Bert Bouserie en Joost Freys, oprichters van Comm2You. "We zijn erg blij dat we met hem een van de grootste, jonge talenten in pr als partner mee aan boord halen om onze onderneming verder uit te bouwen. Met Arno maken we een brug met de aanstormende generatie en leggen we tegelijk de basis voor de toekomstige uitbouw van Comm2You. Dit najaar lanceren we bijvoorbeeld nog een compleet nieuwe dienst, waarin Arno een cruciale rol zal spelen.”

 

 

“Verhalen vertellen op een nieuwswaardige manier: dat is waar ik elke dag naar uitkijk”, zegt Arno Creve. “Ik ben dan ook erg enthousiast om voortaan mee aan de kar van Comm2You te trekken en mijn passies voor sport, economie én communicatie dagelijks te kunnen combineren. Ook de filosofie en start-upmentaliteit van Comm2You spreken me enorm aan: what you see, is what you get.”