Nieuws Vlaams-Brabant Starter in beeld: Business Zaalvoetbal

Starter in beeld: Business Zaalvoetbal

Starter in beeld: Business Zaalvoetbal

LEUVEN/ROTSELAAR – Christophe Aertgeerts (30) en Dimitri Joos (30) hebben het sport-en netwerkbedrijf Business Zaalvoetbal opgericht. De account managers willen een groep bedrijven samenbrengen in de context van zaalvoetbal, netwerking of andere activiteiten. Business Zaalvoetbal is onze starter in beeld.

 Jeugdvrienden Christophe Aertgeerts en Dimitri Joos, accountmanagers bij respectievelijk het IT-bedrijf Ausy en digital marketingonderneming Ariad, zoeken 8 tot 10 bedrijven uit de regio Leuven om dit najaar een competitie zaalvoetbal op te starten. “We willen starten met één competitie”, vertelt Christophe. “In eerste instantie willen we zien hoe het initiatief loopt: lukt het de deelnemende bedrijven om langs te komen en na de wedstrijd rond de tafel te brengen voor netwerking of andere activiteiten (teambuilding,…). Dat is het opzet van Business Zaalvoetbal.”

 Afterwork-modus

 Als het concept aanslaat kan er meer aan sectorale competities worden gewerkt. “Het zou mooi zijn op een dag verschillende competities in te richten met kampioenen, stijgers en dalers”, aldus Christophe. Iedereen, met en zonder ervaring in het balspelletje, is welkom. Voorlopig mikken de organisatoren op een wedstrijd per maand, telkens op vrijdagavond om 18 uur. “Het is het moment waarop iedereen in een afterwork-modus zit, en dan zijn er geen trainingen bij andere clubs”, luidt het. Voorlopig zullen de wedstrijden plaatsvinden in TC De Mol, in de buurt van de bedrijvenzone in Haasrode. “Het is een heel gezellige kantine met heel wat cateringmogelijkheden”, aldus nog Dimitri.

 Praktisch

 Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op de website van Business Zaalvoetbal. Voor een ploeg te vormen moeten de bedrijven liefst vijf tot acht spelers afvaardigen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.