Nieuws Vlaams-Brabant Video. Longin Service etaleert duurzame innovatie

Video. Longin Service etaleert duurzame innovatie

Bert Longin (vooraan).

Video. Longin Service etaleert duurzame innovatie

ROTSELAAR/LEOPOLDSBURG – In het kader van de reeks “Sustainable Stories” trekt de vliegende reporter van Made in Vlaams-Brabant en Brussel naar bedrijven in onze regio op zoek naar inspirerende verhalen rond duurzaamheid. Deze week zijn we met onze camera te gast bij Bert Longin, CEO van het Rotselaarse cleaningbedrijf Longin Service en het Limburgse RioolExpert. 

In onderstaande video legt Bert Longin van Longin Service uit wat de onderneming de afgelopen 15 jaar heeft ondernomen om zowel binnen als buiten de bedrijfsmuren op een duurzame manier aan de slag te gaan. “Duurzaamheid integreren in industriële reiniging is geen evidentie”, vertelt Bert. “Maar ongeveer 15 jaar geleden hebben we beslist die weg in te slaan én te volharden. Wat destijds onmogelijk leek hebben we gerealiseerd. Duurzaam denken en werken zit in ons DNA.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.