Nieuws West-Vlaanderen Dranouter Festival krijgt met mobiele bruine kroeg een unieke ondernemersprimeur

Dranouter Festival krijgt met mobiele bruine kroeg een unieke ondernemersprimeur

Dranouter Festival krijgt met mobiele bruine kroeg een unieke ondernemersprimeur

DRANOUTER – Bedrijven die op zoek zijn naar een origineel concept om een event op te fleuren, kunnen dit weekend misschien een kijkje gaan nemen op het muziekfestival van Dranouter. Daar pakt Zultenaar Kurt T’Kindt uit met een uniek aanbod: een mobiele bruine kroeg.

Op 3, 4 en 5 augustus zal op het Dranouter festival de eerste mobiele bruine kroeg XXL van Vlaanderen opgesteld en voorgesteld worden. Het wordt in marge van het muzikaal gebeuren een opmerkelijke eye catcher. De mobiele bruine kroeg heeft een oppervlakte van 250m² en wordt binnen opgefleurd met decoratie en inrichting van een café van vroeger. Volledig ingericht met authentieke meubels en accessoires en op maat eigenhandig ontworpen. “In onze mobiele bruine kroeg kan je genieten van de dagen van weleer in een omgeving waar de tijd nog stille stond”, aldus de ondernemende initiatiefnemer Kurt T’Kindt. “Deze kroeg kan gehuurd worden voor tal van doeleinden zoals bedrijfsevents, verjaardag- of trouwfeesten, festivals, enzovoort.”

Terug naar grootmoeders tijd

Kurt T’Kindt kwam enkele jaren terug op het idee bij het bekijken van de tv-reeks Tournée Générale met Jean Blaute over authentieke cafés. Het ondernemen zat Kurt al langer in het bloed want hij was in bijberoep sinds jaar en dag verhuurder van klank- en lichtinstallaties en standenhouw. “Door het verdwijnen van de authentieke café van in grootmoeders tijd kwam dit idee van een mobiele bruine kroeg op de proppen”, aldus Kurt. “Na talloze bezoeken en prospectie van dergelijke cafés stelde ik een nieuw concept samen. De hele inrichting heb ik handmatig gemaakt en ingevuld met originele en authentieke meubels en decoratie zoals stoelen, tafels, muren, sanseveria’s, wielertruitjes, gedroogde worstjes enzovoort. Uiteraard bevat de prijslijst ook alle mogelijke gekoelde bieren, zo’n zestig in totaal.”

De mobiele kroeg kan opgebouwd worden van 25m² tot nu al 850m² op elk mogelijke locatie, zowel binnen in een magazijn als in een tent of een loods. Het geheel kan afgewerkt worden met een zwarte hemeldoek of met vinyl houtstructuren vloeren. Frigo’s en tapinstallatie en afwatering systeem zijn standaard verwerkt in de stand.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.