Nieuws West-Vlaanderen Drukkerij Pattyn pakt uit met gedurfd initiatief

Drukkerij Pattyn pakt uit met gedurfd initiatief

Drukkerij Pattyn pakt uit met gedurfd initiatief

VEURNE – Het is niet evident om in internettijden met een nieuw magazine voor de dag te komen. Drukkerij Pattyn uit Veurne durft niettemin de stap te zetten. Het bedrijf werd in 1938 opgericht in Oostduinkerke door Roger Pattyn, vader van de huidige zaakvoerder Michel Pattyn. Zopas stelde het familiebedrijf zijn nieuwste product voor: De Stadsparel. Drukkerij Pattyn is gevestigd op de industriezone  van Veurne en dat sinds ruim twintig jaar.  

De Stadsparel is een gratis luxueus lifestylemagazine en een nieuw zusje voor De Zeeparel,  het blad dat inmiddels al 24 jaar een vaste waarde is aan de Westkust en in de Westhoek. Net als De Zeeparel besteedt De Stadsparel aandacht aan cultuur, lifestyle, culinaire lekkernijen, ondernemen en streekgebonden reportages, kortom the good life, maar dan in Zuid-West-Vlaanderen. Naast een special over de in opmars zijnde golfsport zijn er in het eerste nummer ook bijdragen over Waregem Koerse, het Vlastreffen en het gloednieuwe zwemparadijs LAGO in Kortrijk, de zomerprogrammering van Roeselare, het Kunstenfestival in Watou, het pret- en dierenpark Bellewaerde in Ieper en de uitkijktoren van Zonnebeke, die een ware toeristische trekpleister is. Ook wie graag interviews leest, wordt op zijn of haar wenken bediend. De uitgeweken Zuid-West-Vlaamse marketeer Peter Decuypere geeft dan weer tips and tricks aan festivalorganisatoren.

De Stadsparel wordt verspreid in handelszaken in de regio’s Roeselare-Izegem-Kortrijk-Kuurne-Roeselare-Menen-Waregem en zal dit jaar nog tweemaal verschijnen (een herfsteditie en een wintereditie).

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.