Nieuws West-Vlaanderen Eline De Munck opent nu ook haar eigen brillenshop in Knokke

Eline De Munck opent nu ook haar eigen brillenshop in Knokke

Eline De Munck opent nu ook haar eigen brillenshop in Knokke

KNOKKE – Zien en gezien worden, daar draait het om in Knokke. Eline De Munck, bekende Antwerpse BV omwille van haar brillen, heeft het ook begrepen en opende zopas in hartje Knokke haar ‘seasonal store’ van Odette Lunettes. Het brillenmerk van de flamboyante onderneemster had eerder al eigen winkels in Antwerpen en Gent. In Knokke wil ze deze zomer ook een eigen ‘Knokke Le Zoute’-montuur lanceren.   

 

Actrice-presentatrice-influencer Eline De Munck opende op zaterdag 1 mei 2021 de deuren van een gloednieuwe seasonal store van Odette Lunettes in de Kustlaan 229 in Knokke-Heist. Eline is altijd al een grote fan geweest van brillen en besloot in 2015 om haar eigen brillencollectie te starten. Naast Antwerpen en Gent, is er met Knokke-Heist nu een derde filiaal geopend. Eline De Munck lanceert ook meteen een mooi extraatje: een limited edition ‘Knokke Le Zoute’-montuur.

“Wat is er mooier dan een gloednieuwe ‘Sea’sonal Store aan de zee? Match made in heaven. Knokke is één van dé vakantieparadijzen in eigen land en bij dat zomers gevoel hoort natuurlijk een mooie zonnebril. Het zijn voor ons – en alle ondernemers – uitdagende tijden maar we blijven verder investeren in ons verhaal. Na Antwerpen en Gent, hebben we hier in Knokke-Heist gekozen voor een soort ‘spacey’ vibe in onze store. We kijken er enorm naar uit om iedereen te mogen verwelkomen”, vertelt Eline De Munck aan de nieuwsbrief van de kustgemeente.

Specifiek voor Le Zoute

De ‘Knokke Le Zoute’-montuur zal geïnspireerd zijn op de ‘Place m’as-tu vu’. “Die ligt niet zo ver van onze store en het is dé plek om met een zonnebril op je gezicht van een terrasje te genieten en te kijken naar iedereen die langsloopt. Wie doet dat niet graag?”, zegt Eline De Munck al lachend. “De montuur zal slechts 1 kleur hebben en wordt in zeer lage oplage geproduceerd. First come first serve dus. ”

In de seasonal store zijn alle monturen van Odette Lunettes te vinden, zowel de optische als de zonnebril monturen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.