Nieuws West-Vlaanderen Geef cultuur cadeau

Geef cultuur cadeau

Geef cultuur cadeau

2022 is ingezet en ook bij de start van het nieuwe jaar verrassen bedrijven hun medewerkers met een leuke attentie. Onder het motto ‘Geef cultuur cadeau’ lanceert Kursaal Oostende waardebonnen voor bedrijven waarmee je een culturele voorstelling kan meepikken. Het bedrag kan je zelf bepalen. “Je steunt er de cultuursector mee en je medewerkers genieten van een fijne culturele avond.”

Het hoeft geen betoog dat het voor iedereen een heel moeilijke periode is. Na een nieuw zwaar coronajaar snakt iedereen naar een beter 2022. En hoe kan dat beter dan met een tof concert, een comedy show of een dansvoorstelling, dachten ze bij het Kursaal Oostende. Nadat particulieren er al cultuurbonnen konden kopen, kunnen nu ook bedrijven een waardebon aankopen voor hun medewerkers.

Ruim aanbod

“Een ideaal ontspanningsmoment voor iedereen”, vertelt Kateryna Kroshka, marketing manager van het Kursaal. “Je bepaalt zelf welk bedrag je cadeau doet en met die bon kunnen mensen een ticket kopen voor een voorstelling naar keuze. Kursaal Oostende biedt een ruim gamma aan van voorstellingen in alle soorten genres. Zo staan er verschillende concerten op het programma met onder andere Herman Van Veen, Frank Boeijen en Bart Van Loo. Wie liever een comedy show wilt meepikken, kan kiezen tussen Wouter Deprez, Lieven Scheire, Els De Schepper of vele andere comedians.”

Alle voorstellingen ontdek je op deze website.

“De waardebonnen zijn normaal gezien één jaar geldig, maar wegens corona blijven de waardebonnen nu uitzonderlijk 2 jaar geldig in plaats van 1 jaar. Zo krijgt iedereen de kans om zijn of haar culturele hart op te halen”, gaat Kateryna verder.

Sector steunen

Dankzij deze waardebonnen steun je ook een sector die het hard te verduren krijgt. “Tachtig procent van onze voorstellingen worden georganiseerd door externe promotoren die de zaal huren om een concert of een show te kunnen organiseren. Zowel voor hen als voor ons zijn het enorm zware tijden. Dankzij de lancering van waardebonnen voor bedrijven willen we iedereen die iets te maken heeft met Kursaal Oostende een hart onder de riem steken. Daarnaast is zo’n geschenk ook nog eens fiscaal aftrekbaar wat het ook interessant maakt voor bedrijven.”

De waardebonnen zijn online te bestellen via www.kursaaloostende.be/eindejaarsgeschenk. Nadien worden de bonnen per post of digitaal opgestuurd.

In Kursaal Oostende worden alle zintuigen geprikkeld met muziek, dans, kunst, lekker eten, vertier, plezier en… de geur en de rust van de zee.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.