Verhelst best managed 24

Johan Verhelst krijgt attest van uitmuntendheid van Deloitte

OOSTENDE -  De Verhelst Group kreeg de voorbije dagen ook de eretitel van Best Managed Company 2024. Het Best Managed Companies-programma toetst de deelnemers elk jaar aan een wereldwijd beproefd kader. Het erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten. De jury heeft Verhelst Group van CEO Johan Verhelst erkend voor haar uitmuntende bedrijfsprestaties. 

Dit jaar viert het Best Managed Companies-programma haar zevende editie in België waarbij Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven op zoek gaan naar sterk presterende privébedrijven in het Belgische ondernemerslandschap. Tijdens het hele proces worden de bedrijven begeleid door een Best Managed Companies coach van Deloitte Private die Verhelst Group uitdaagde om te reflecteren over haar strategie, operationele en financiële processen.

Solide meerwaarde creatie

Verhelst Group is een typisch familiebedrijf die inmiddels aan de 4e generatie toe is. Het bekende Oostendse bedrijf ondersteunt klanten in elk aspect en doorheen het hele traject van hun bouwproject. Van afbraak-, grond en wegeniswerken over betonproductie en recyclage tot het verkopen en verhuren van verticaal transport.

"We proberen altijd proactief mee te denken en reiken vanuit onze expertise van onze verschillende divisies oplossingen aan die een solide meerwaarde creëren", aldus CEO Joan Verhelst. Onze erkenning als Best Managed Company bewijst dat wij over de juiste troeven beschikken om ons door moeilijke tijden te loodsen, en de uitdagingen van morgen te trotseren.”