Bulot

Meesterkok Gert De Mangeleer vliegt er weer in met volle goesting en nieuw concept

BRUGGE - De geplande heropstart van de horeca zorgt voor een zucht van verlichting in de sector. Na enkele maanden zonder gasten staat ook het Hertog Jan team klaar om opnieuw klanten te ontvangen in hun L.E.S.S. Summer Eatery. Gert De Mangeleer en zijn businesspartner Joachim Boudens verwelkomen restaurantbezoekers voortaan in de unieke Hertog Jan Hoeve (Zedelgem) die voor de gelegenheid omgetoverd wordt tot een zomers openluchtrestaurant met zuiderse gerechten uit de omliggende moestuin.

Naast de 'L.E.S.S. Summer Eatery', heropent ook Bar Bulot  zijn deuren én terrassen op dinsdag 9 juni voor een warme zomer boordevol klassiekers uit de Belgische keuken. Chef Pieter Lefevere en gastheer Maxime Depreitere serveren er de hele zomer lang zowel lunch als diner op het verwarmde terras.

Het Hertog Jan team heeft de afgelopen maanden naar eigen zeggen goed nagedacht over hoe ze alle hygiënemaatregelen kan naleven en hun gasten tegelijkertijd een leuke restaurantervaring kan bieden. 'L.E.S.S Eatery' wordt daarom deze zomer 'L.E.S.S. Summer Eatery' in een heringerichte Hertog Jan hoeve, waar er voldoende ruimte is om samen te genieten.

L.E.S.S. Eatery verhuist zodoende van het centrum van Brugge naar Zedelgem, waar een eerder unieke setting wacht. Door de enorme ruimte in het restaurant en op het terras, kan het team naar eigen zeggen op elk moment de nodige afstand van anderhalve meter tussen elke tafel bewaren. Bij slecht weer kunnen de gasten zonder probleem en onder dezelfde voorwaarden binnen bediend worden.